Τηλ.::
Κίνα Ανεμοστρόβιλος Maglev κατασκευαστής
Shenzhen TYPMAR Wind Energy Technology Co.,Ltd

Co. ενεργειακής τεχνολογίας αέρα Shenzhen TYPMAR, ΕΠΕ

15 έτη! Ενσωματωμένη νοημοσύνη, δυναμικό μέλλον

Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5

Shenzhen TYPMAR Wind Energy Technology Co.,Ltd

Η Co. ενεργειακής τεχνολογίας αέρα Shenzhen TYPMAR, ΕΠΕ είναι πρωτοπόρος της πράσινης ενεργειακής τεχνολογίας στον κόσμο.

 

TYPMAR (TIMAR) είναι καινοτομία-προσανατολισμένη την τεχνολογία επιχείρηση που ενσωματώνει την έρευνα, την κατασκευή, την πώληση και την υπηρεσία των συστημάτων ανεμοστροβίλων maglev ως ένα σύνολο. Κάτω από την ηγεσία του προέδρου TYPMAR ο κ. Lin Wenqi, μετά από επτά έτη σκληρών προσπαθειών, με τις αμέτρητες αποτυχίες και την ακατάπαυστη βελτίωση, ερευνητική ομάδα TYPMAR έχει εφεύρει τον παγκόσμιο πρώτα maglev ανεμοστρόβιλο, που εκπληρώνει το πήδημα κύριων σημείων της διεθνούς τεχνολογίας στους μικρού και μεσαίου μεγέθους ανεμοστροβίλους. TYPMAR έχει κερδίσει μερικά ιδιόκτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και τα εξουσιοδοτημένα δικαιώματα τεχνολογίας.

 

Επίσης έχουμε περάσει κάποια διεθνή δοκιμή και indentification, όπως το IEC και το CE στην εξοικονόμηση ενέργειας και την emssion-μείωση, αφιερώνοντας στην υψηλή αποδοτικότητα της ενέργειας αέρα και την αιτία της ανάπτυξης μιας low-carbon περιβαλλοντικά-υγιούς κοινωνίας. Τα prducts μας ήταν. windely τεθειμένος στην πρακτική εφαρμογή στην Κίνα με την ανάπτυξη και την πρόοδο η τεχνολογία, όλο και περισσότεροι ανανεώσιμοι πόροι χρησιμοποιούνται για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

 

TYPMAR επίσης έχει συμμετάσχει σε πολλά εθνικά, επαρχιακά και δημοτικά ερευνητικά προγράμματα για τις περιοχές εξοικονόμησης ενέργειας και εκπομπή-μείωσης. Αφιερωνόμαστε στην ανάπτυξη των ιδιαίτερα αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον ενεργειακών μηχανημάτων αέρα. Τα προϊόντα μας έχουν τεθεί ευρέως πρακτική εφαρμογή στην Κίνα (συμπεριλαμβανομένης της περιοχής της Ταϊβάν), τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Σιγκαπούρη, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και άλλες χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.


Η καινοτομία τεχνολογίας στην πράσινη ενέργεια τη ζωή έχει αλλάξει πολύ των ανθρώπινων οντων μέσω μιας ενέργειας - επιστημονικού και περιβάλλοντος προστατευτικός τρόπος αποταμίευσης. Οι άνθρωποι TYPMAR ξέρουν βαθειά την αποστολή που επωμιζόμαστε. Θα καινοτομήσουμε ασταμάτητα και θα βελτιώσουμε τα προϊόντα μας, που καθιστούν την τεχνολογία και την υπηρεσία μας καλύτερες και που δημιουργούν το φωτεινότερο μέλλον για την ανθρωπότητα.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : TYPMAR

Αριθμός Υπαλλήλων : 112~116

Ετήσιες πωλήσεις : 60 Million -65 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 30% - 40%

ιστορία της εταιρίας

 
ΙΣΤΟΡΙΑ TYPMAR
 

 

υπηρεσία της εταιρίας

Το σχέδιο του ανεμοστροβίλου-maglev ο ανεμοστρόβιλος ενσωματώνει το εξωτερικό σχέδιο, πρακτικό σχέδιο, ηλεκτρική εφαρμοσμένη μηχανική, μηχανικοί δύναμης, εφαρμοσμένη μηχανική ατμόσφαιρας αεροπορίας, δοκιμή σηράγγων αέρα, θεωρία μαγνητικού μετεωρισμού με την προσομοίωση υπολογιστών κλασματικού, υιοθετώντας το μαγνητικό μετεωρισμό θεωρία-όταν δεν υπάρχει καμία μηχανική τριβή με τη μηχανή, κάτω από την ώθηση του αέρα, κάνει τη μηχανή να περιστραφεί ομαλά και σταθερά.

Έτσι η ελάχιστη περιστρεφόμενη ταχύτητα ανέμου του ανεμοστροβίλου επιτυγχάνει 1m/s.

 

Η πρακτική εφαρμογή του ανεμοστροβίλου maglev είναι η ακόλουθη,

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για τα σκάφη

Ηλεκτρική ενέργεια για τη γεωργία και την αλιεία

Εκπαίδευση τοπίων της ενέργειας αέρα και της ηλεκτρικής ενέργειας

Αέρας-υδραυλικό σύστημα παραγωγής

Δημόσια παροχή ηλεκτρισμού για την οικοδόμηση

Απομονωμένη περιοχή

Ανεξάρτητο σπίτι

Βάση αλληλογραφίας

Φωτεινός σηματοδότης

Παροχή ηλεκτρισμού για την κοινότητα

Σήματα κυκλοφορίας

Ανεξάρτητο στρατιωτικό νησί

 

Καμία μηχανική τριβή με τη μηχανή,

Ελάχιστη έναρξη ταχύτητας ανέμου: 1m/s

υπερνικήστε την επιρροή της αναταραχής.

 

 

 

 

 

Ομάδα επιχείρησης

Shenzhen TYPMAR Wind Energy Technology Co.,Ltd
Προσθέστε: 6FL Yinshan BLDG, εκτός από 107 NR. Πόλη Fuyong, Baoan DIST, Shenzhen, Guangdong, 518103 Κίνα
Κίνα καλής ποιότητας Maglev Wind Turbine προμηθευτής. Copyright © 2014 - 2018 cntimar.com. All Rights Reserved.